Welke woonstijl past bij jou? Houd je van veel kleur, natuurlijke materialen of eenvoud. Kies de woonstijl die bij je past of creeer je eigen woonstijl met de vele mooie producten en merken van Wehkamp. Om je het wat makkelijker te maken hebben ze alvast driie woonstijlen gecreerd om je te inspireren; Robuust, Trendy en Modern. 

Woonstijl 1; Robuust

Geef je woonkamer een stoere uitstraling door gebruik te maken van natuurlijke materialen als leer en hout. Een beton gegoten vloer met verschillende warme vloerkleden is een goede basis. Een bruin leren bank kan je goed combineren met cement grijze lampen zoals hieronder afgebeeld. Ga voor warme aardse tinten zoals bruin en rood in combinatie met grijs. Door te werken met robuuste vormen haal je het buitenleven naar binnen.

Woonstijl 2: Trendy

Maak van je woonkamer een trendy eyecatcher met vrolijke kleuren en grappige accessoires. Durf te combineren, niet alleen met kleuren maar ook met vormen en materialen. Kies een aantal blikvangers en maak gebruik van grafische prints. Deze kan je terug laten komen in textiel zoals kussens en plaids maar ook in leuke schilderijtjes en kunst aan de muur.

Woonstijl 3: modern

De moderne woonkamer is de perfecte plek om tot rust te komen door zijn strakke lijnen en rustige kleuren. De tijdloze moderne woonkamer heeft neutrale kleuren als basis, meestal in verschillende blauwtinten. De ruimtelijke inrichting met vlakverdelingen in mooi af te stylen met grafische prints.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Make it home

De afgelopen tijd brachten we met z’n allen veel tijd door in ons eigen huis. Met behulp van onze artikelen maken we van jouw huis een echt thuis.  Heb je een vraag of ben je enthousiast geworden en wil jij graag de mogelijkheden bespreken voor een samenwerking? Stuur ons dan nu een berichtje. redactie@makeithome.nl

Laatste berichten

Hoe moet ik mijn jaloezieën schoonmaken?

Uitgelicht

Welke eettafel weerspiegelt het beste jouw persoonlijke stijl? Facebook Twitter Youtube Envelope Instagram Pinterest