Eigentijds design

Al 25 jaar ontwerpt en produceert Serax de mooiste en eigenzinnige interieur- en decoratie objecten. De ontwerpers, uit binnen en buitenland, hebben ook voor dit najaar weer een prachtige collectie weten te ontwerpen. Serax kan met gepaste trots de verrassende combinatie tussen vintage en strak presenteren. En de winterdip zal niet tevoorschijn komen als het aan Serax ligt want ze maken gebruik van vrolijke levendige kleuren. 

Nostalgisch en klassiek in een modern jasje

De nostalgische schoolstoel krijgt een tweede leven ingeblazen. Het klassieke buizenframe is nu niet meer voorzien van een houten zitvlak en leuning maar van kleurrijk vinyl. Retro prints zijn terug te vinden op krukjes, theelichten en vazen van Serax. 

Het hele jaar door een groente- en kruidentuin

Op een beurs in Amsterdam werd ik enthousiast van deze super leuke…. tja bloempotten/ plantenbakken? Het zijn canvas tassen met vrolijke motieven en met dat groen erin oogt het heel natuurlijk en fris. Ik zie ze al staan op een plank bij mij in de keuken met basilicum, bieslook en munt! Je kan je hele groente- en kruidentuin in kwijt!

Robuuste lampen

De tafellampen, ontworpen door Catherine Lovatt, zijn een cominatie van beton en hout welke een robuust uiterlijk meegeeft. De Nederlandse ontwerpster Renate Vos geeft met haar ontwerp antwoord op de wegwerpmaatschappij. De betonlamp is duurzaam en tijdloos. Een echte topper als je het mij vraagt!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Make it home

De afgelopen tijd brachten we met z’n allen veel tijd door in ons eigen huis. Met behulp van onze artikelen maken we van jouw huis een echt thuis.  Heb je een vraag of ben je enthousiast geworden en wil jij graag de mogelijkheden bespreken voor een samenwerking? Stuur ons dan nu een berichtje. redactie@makeithome.nl

Laatste berichten

Hoe moet ik mijn jaloezieën schoonmaken?

Uitgelicht

Welke eettafel weerspiegelt het beste jouw persoonlijke stijl? Facebook Twitter Youtube Envelope Instagram Pinterest