Dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten maar dit zijn toch wel de aller leukste kinderdekbedovertrekken! Deze selectie dekbedovertrekken zorgen ervoor dat je kind met plezier naar bed gaat! Voor de stoere astronaut, de echte princes of als je eerst nog even je laatste energie kwijt moet dan spring je op het dekbedovertrek met de trampoline opdruk.

Snurk als een astronaut… ready for takeoff?

Het Astronaut dekbedovertrek van Snurk beddengoed is alleen weggelegd voor de echte waaghalzen onder ons. Kruip onder de wol, zet je helm op en Housten we have a takeoff! Klaar om te vertrekken…. naar dromenland.

Snurk als een prinses onder dit beddengoed

Het Prinses dekbedovertrek van Snurk beddengoed is voor de echte diva. Leg je hoofd op het kussen en de tiara maakt je een schone slaapster. De jurk maakt je prachtig, slaap lekker klein prinsesje!

Spring in bed… of op bed

Dat ziet er wel heel aantrekkelijk uit dankzij het Trampoline dekbedovertrek van Snurk beddengoed. Pers je laatste energie uit je lijf voordat je lekker gaat slapen, door nog even springend los te gaan op je bed.

Van brandweerman tot flamenco danseres

Heb je altijd al brandweerman willen worden? Met dit Firefighters dekbedovertrek laat Snurk die droom iets dichterbij komen. Het levensechte brandweerpak op deze dekbedhoes laat je in je dromen alle brandjes blussen! 

 Of wat dacht je van een perfecte fotoprint van een vintage flamenco jurk uit Andalusië, Spanje. Snurk heeft er weer een prachtige dekbedhoes van gemaakt. Zo hoef je niet de verkleedkist in te duiken maar je bed!

Dekbedovertrek voor de kleintjes

Ook voor de allerkleinsten onder ons is er een heerlijk dekbedovertrek om onder te slapen. Dit dekbedovertrek met een opdruk van een hertje of egel is vervaardigd van zacht ecologisch katoen. Op het kussen staat een verhaaltje geschreven over een egel… sweat dreams.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Make it home

De afgelopen tijd brachten we met z’n allen veel tijd door in ons eigen huis. Met behulp van onze artikelen maken we van jouw huis een echt thuis.  Heb je een vraag of ben je enthousiast geworden en wil jij graag de mogelijkheden bespreken voor een samenwerking? Stuur ons dan nu een berichtje. redactie@makeithome.nl

Laatste berichten

Hoe moet ik mijn jaloezieën schoonmaken?

Uitgelicht

Welke eettafel weerspiegelt het beste jouw persoonlijke stijl? Facebook Twitter Youtube Envelope Instagram Pinterest