Het is zo leuk om een kinderkamer in te richten, omdat je helemaal los kan gaan qua thema en kleuren. Gebruik voor de inrichting van de kinderkamer je fantasie. Zijn ideeën ver te zoeken, doe dan een beroep op de fantasie van je zoon of dochter! Voor kinderen kan het toch niet gek genoeg. 

Neutrale kleuren met zacht roze

Zachte kleuren voor een kinderkamertje met een lief karakter, bijvoorbeeld voor de babykamer. Combineer zacht roze met grijs tinten en een tipje zilver. Kies en thema met bloemetjes, hartjes of sterren. Een combinatie van deze drie kan natuurlijk ook altijd!

Kastje met bloemetjes. Aapjes aan de deur voor het ophangen van je badjas. Kussens met opdruk; ster en vogels. Wit hobbelpaard. Romantisch brocant knoppenbed. 

Lekker knallen, voor pittige tantes

Leen Bakker en Lief! hebben de handen ineen geslagen en hebben gezamenlijk een super leuke collectie samengesteld. Voor meiden zie je het herkenbare knal roze en vrolijke prints van Lief! terug komen. Een uitgebreide collectie meubels en accessoires voor de aankleding van de kinderkamer. Shop nu online de Lief collectie bij Leen Bakker>>> Spiegel, karpet, bedstee, krukje, kussen. 

Voor stoeren jongen

Welke stoere jongen wil nou niet hoog in een boomhut slapen? Met dit boomhutbed wordt die droom werkelijkheid! Ieder kind wil wel een zitzak op z’n kamer, lekker om een boekje op te lezen en om wild op te stoeien met broertjes en vriendjes.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Make it home

De afgelopen tijd brachten we met z’n allen veel tijd door in ons eigen huis. Met behulp van onze artikelen maken we van jouw huis een echt thuis.  Heb je een vraag of ben je enthousiast geworden en wil jij graag de mogelijkheden bespreken voor een samenwerking? Stuur ons dan nu een berichtje. redactie@makeithome.nl

Laatste berichten

Hoe moet ik mijn jaloezieën schoonmaken?

Uitgelicht

Welke eettafel weerspiegelt het beste jouw persoonlijke stijl? Facebook Twitter Youtube Envelope Instagram Pinterest