Breng kleur in je tuin met vrolijke accessoires en kleurige (tuin) meubels. Ik heb speciaal voor jouw tuin drie leuke mogelijkheden en combinaties gemaakt. In de kleuren roze, groen of oranje. Hiermee kan je genieten van de zon, lounchen, chillen en lekker eten! Dat wil toch iedereen in de zomer. Geniet van je eigen tuin, balkon of op het dakterras!

Geniet van de zomer in roze! 

Lekker chillen in de fatboy hangmat. Hij is stevig en heeft ruimte voor twee tot drie personen. Daarnaast is hij makkelijk in te klappen en daardoor kan je hem van de tuin meenemen naar het strand. De lichtgevende bloempot is een eycatcher voor je tuin, balkon of dakterras. Zonder plant kan je hem vullen met water en ijs en zo gebruiken als wijnkoeler, leuk! Voor de nodige verkoeling kan je plaats nemen onder deze leuke parasol, geheel in stijl in deze kleur. De vrolijke roze stoel is licht van gewicht en makkelijk te stapelen.

Voor groene vingers 

De wijnkoeler van fatboy houdt jou wijn of waterfles lekker koel terwijl jij geniet van de zon. Rooster je vlees en groente op deze Barbeque  in kleur. En lekker lounchen in de Lounchestoel van steigerhout. De brede leuning kan je handig gebruiken om je glas op te zetten. Wil je liever wat actiever zitten neem dan plaats op deze stoel, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook leuk om verschillende kleuren te combineren aan een eettafel.

Oranje boven

Je hebt schaduw nodig als de zon schijnt. Deze parasol is in vele kleuren verkrijgbaar. De BBQ Bowl is onmisbaar tijdens een lekker etentje in de tuin. Hij is makkelijk vast te houden met 1 hand en plaats je satestokje in de daarvoor bestemde gleufjes waardoor ze niet vallen, ideaal bakje! Die eerder genoemde sateetjes komen van deze barbeque. En daarna lekker uitbuiken in de driepersoons hangmat, geniet van de zomeravond!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Make it home

De afgelopen tijd brachten we met z’n allen veel tijd door in ons eigen huis. Met behulp van onze artikelen maken we van jouw huis een echt thuis.  Heb je een vraag of ben je enthousiast geworden en wil jij graag de mogelijkheden bespreken voor een samenwerking? Stuur ons dan nu een berichtje. redactie@makeithome.nl

Laatste berichten

Hoe moet ik mijn jaloezieën schoonmaken?

Uitgelicht

Welke eettafel weerspiegelt het beste jouw persoonlijke stijl? Facebook Twitter Youtube Envelope Instagram Pinterest