Koperen woonaccessoires geven ieder interieur een trendy look. Met slechts een aantal accessoires kan je je interieur omtoveren tot een trendy woonkamer, keuken of slaapkamer. Koper is mooi te combineren met zachte pastel kleuren. Dit geeft een heel vrouwelijke en vriendelijke look. Omdat koper een warme rood tint is kan deze mooi gecombineerd worden met warme kleuren als oranje, roze en rood. Laat je inspireren door deze mooie voorbeelden en bekijk de mooiste woondecoraties op een rijtje. (onderaan deze blog)

Koper kleuren met stoer grijs

Ook in een stoer, mannelijk interieur met veel koele kleuren passen koperen woonaccessoires goed. Minimalistische vormen en grijstinten geven de inrichting rust. Voeg je hier dan houten materialen aan toe, zoals een houten vloer, dan breng je toch weer wat warmte in het interieur zonder tuttig te worden.

Koperen decoratie op tafel

Zoals al eerder gezegd, een beetje koper, geeft al een groot gebaar. Alleen al met het gebruik van koperen kandelaars in combinatie met een aantal kleine vaasjes heb je al een gezellig aangeklede tafel. Een koper kleurig (industriële) lamp maakt de tafel aankleding helemaal af.

Koperen accessoires

Accessoires in koperkleuren voor de aankleding van je woonkamer, slaapkamer of keuken zijn volop te krijgen op dit moment. Van praktische opbergmogelijkheden zoals een tijdschriftenrekje of mandjes tot krukjes en rekjes. Ook in de hal zijn deze twee laatst genoemde een aanwinst.

Koper kleurige woondecoratie

Koperen klokken

Veel klokken en wekker zijn in de koper kleur te verkrijgen. Deze decoratieve modellen zijn een kunstobject aan de wand.

Koperen industriële en moderne lampen

Wil je met je interieur meedoen aan de koper trend dan kom je er bijna niet onderuit om een koperen lamp toe te voegen. Hanglampen of bureaulampen, modern of industieel, koperen lampen vind je in allerlei vormen en maten. De leukste selectie laat ik je hieronder zien!

Koperen kandelaars

Een subtiele toevoeging voor een koperen trend is de kandelaar. Niet te missen op de salontafel, eettafel of het nachtkastje!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Make it home

De afgelopen tijd brachten we met z’n allen veel tijd door in ons eigen huis. Met behulp van onze artikelen maken we van jouw huis een echt thuis.  Heb je een vraag of ben je enthousiast geworden en wil jij graag de mogelijkheden bespreken voor een samenwerking? Stuur ons dan nu een berichtje. redactie@makeithome.nl

Laatste berichten

Hoe moet ik mijn jaloezieën schoonmaken?

Uitgelicht

Welke eettafel weerspiegelt het beste jouw persoonlijke stijl? Facebook Twitter Youtube Envelope Instagram Pinterest