Interieur inspiratie uit de natuur

Dat je interieur inspiratie kan voort komen uit de natuur wisten we al maar met deze trend kun je er niet omheen: vogels! Je ziet ze afgebeeld op accessoires zoals kussens en lampenkappen maar ook de muursticker is erg populair. Of een overdaad aan vogels in je behang, alles is mogelijk met vogeltjes!

Vogels in de slaapkamer en kinderkamer 

Deze lampenkamp is subtiel en verrassend. De vogels en takken aan de binnenkant van de lampenkap geven een verrassend leuk effect op de muren van je slaapkamer wanneer je het licht aan doet. De subtiele houtlook versterkt het natuurlijke effect. Voor de kinderkamer is deze vrolijke muursticker verkrijgbaar in verschillende kleuren. De ‘villa vogel’ bestaat uit een set van 53 muurstickers en 2 haakjes, decoratief en praktisch dus! De ontwerper van het nachtkastje, dat eveneens te gebruiken is als bijzettafeltje, heeft zich ook laten inspireren door vogels. Het kastje lijkt op een vogelhuisje.

Black birds

De decoratieve vogelfiguur gemaakt van zwart elzenhout is een stijlvol ontwerp van Eames. Zet meerdere vogels bij elkaar of combineer de zwarte vogel met natuurlijke materialen zoals hout. De witte kussens met zwart afgedrukte vogels komen uit de serie van Ferm Living, evenals de muursticker met vogels op elektriciteitsdraden. De 12 power birds kun je zelf een plekje geven op de 20 meter kabel.

Vogeltjes behang

Ontzettend schattig en heel decoratief is het vogelhuisjesbehang van Studio Ditte. De vogelhuisjes zijn ‘gemaakt’ van verschillende stofjes, vrolijke prints en krantenknipsels. En de samenwerking tussen PIP Studio en Eiffinger heeft gezorgd voor dit decoratieve, vrolijke behang met vogeltjes. Welk klein meisje wil deze vogeltjes niet op haar kamer?

De uil op de babykamer 

De mus, merel en pimpelmees hebben we al gezien maar de uil heeft bij Ferm Living een eigen thema gekregen. Hij doet mij een beetje denken aan Meneer de Uil uit de Fabeltjeskrant. De vrolijke uil van Ferm Living is terug te vinden in ondermeer het kleedje, voor in bed of om op te spelen, het zitkussen of in het behang. Oogjes dicht en snaveltjes toe…

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Make it home

De afgelopen tijd brachten we met z’n allen veel tijd door in ons eigen huis. Met behulp van onze artikelen maken we van jouw huis een echt thuis.  Heb je een vraag of ben je enthousiast geworden en wil jij graag de mogelijkheden bespreken voor een samenwerking? Stuur ons dan nu een berichtje. redactie@makeithome.nl

Laatste berichten

Hoe moet ik mijn jaloezieën schoonmaken?

Uitgelicht

Welke eettafel weerspiegelt het beste jouw persoonlijke stijl? Facebook Twitter Youtube Envelope Instagram Pinterest