Als ervaren zonwering installateurs weten wij dat het monteren van zowel zuignap zonwering van Sunwise als goedkope zonwering screens een klus is die de nodige aandacht verdient. Een goede installatie garandeert niet alleen dat jouw zonwering perfect werkt, maar ook dat deze veilig is en lang meegaat. In deze uitgebreide gids leggen wij stap voor stap uit hoe jij zelf jouw zuignap zonwering van Sunwise en goedkope zonwering screens kunt monteren. Hierdoor bespaar je niet alleen op de installatiekosten, maar kun je er ook zeker van zijn dat jouw zonwering veilig en betrouwbaar gemonteerd is.

Voorbereiding

Voordat je begint met het monteren van jouw zonwering, is het belangrijk om enkele voorbereidingen te treffen. Allereerst moet je ervoor zorgen dat je beschikt over alle benodigde gereedschappen. Hieronder vallen onder andere een boormachine, schroeven, pluggen en een waterpas. Daarnaast is het belangrijk om de montage-instructies van jouw zonwering goed door te nemen en deze te volgen. Hierdoor voorkom je dat je belangrijke stappen overslaat of verkeerd uitvoert.

Stap voor Stap Monteren

Het monteren van jouw zonwering bestaat uit verschillende stappen. Hieronder lichten wij deze stappen toe:

Stap 1: Bepaal de Plaats van de Zonwering

Bepaal allereerst waar je de zonwering wilt plaatsen. Houd hierbij rekening met de positie van de zon en eventuele obstakels die de werking van de zonwering kunnen belemmeren. Markeer vervolgens de plaats waar de zonwering moet komen.

Stap 2: Reinig het Oppervlak

Maak het oppervlak waar je de zonwering wilt bevestigen goed schoon en vetvrij. Dit zorgt voor een betere hechting van de zelfklevende strips.

Stap 3: Bevestig de Zelfklevende Strips

Plak de zelfklevende strips op de gewenste plaats op het oppervlak. Zorg ervoor dat je de strips stevig aandrukt zodat deze goed vast komen te zitten.

Stap 4: Bevestig de Zonwering

Haal de beschermfolie van de zelfklevende strips af en plak de zonwering op de gewenste plaats. Zorg ervoor dat deze goed vastzit en recht hangt.

Stap 5: Stel de Zonwering Af

Stel tot slot de zonwering af op de gewenste hoogte en positie. Hierdoor kun je optimaal gebruik maken van jouw zonwering en genieten van de perfecte schaduw op warme dagen.

Tips & Tricks

Hieronder volgen nog enkele tips & tricks die jou kunnen helpen bij het monteren van jouw zonwering:

  • Laat je niet afschrikken door de montagehandleiding. Door stap voor stap te werk te gaan, kom je een heel eind.
  • Vraag indien nodig om hulp van een vriend of familielid. Twee paar handen werken immers sneller dan één.
  • Controleer regelmatig of de zonwering nog stevig vastzit en stel deze indien nodig bij.
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Make it home

De afgelopen tijd brachten we met z’n allen veel tijd door in ons eigen huis. Met behulp van onze artikelen maken we van jouw huis een echt thuis.  Heb je een vraag of ben je enthousiast geworden en wil jij graag de mogelijkheden bespreken voor een samenwerking? Stuur ons dan nu een berichtje. redactie@makeithome.nl

Laatste berichten

Hoe moet ik mijn jaloezieën schoonmaken?

Uitgelicht

Welke eettafel weerspiegelt het beste jouw persoonlijke stijl? Facebook Twitter Youtube Envelope Instagram Pinterest