Het bed speelt in de kinderkamer vaak de hoofdrol wat ruimte betreft, het is immers het grootste meubelstuk in de slaapkamer van je kind. Daarnaast is de slaapkamer de plek om met vriendjes en vriendinnetjes te spelen. Vind je een standaard bed ook een beetje saai en houd je van kleur op de kinderkamer? Dan zal de nieuwe meubellijn van KnuZi, een samenwerking van knuss.nl en de meubelmaker, je erg aanspreken! 

De bedstee; slapen en spelen in 1!

de veelzijdige bedstee is een fantastisch ontwerp van KnuZi! Hij nodigt uit om te spelen en stimuleert de fantasie door de vele details. En slapen gaan is geen probleem meer omdat ieder kind wel in de geborgenheid van zijn eigen huisje de ogen dicht wil doen.

Kleurgebruik in de slaapkamer

KnuZi liet zich inspireren door de gekleurde huisjes aan de handelskade in Curaçao. Voor de nieuwe meubellijn wilde KnuZi geen schreeuwende kleuren of pastel tinten maar vrolijke warme kleuren. De zes gekozen kleuren hebben een warme ondertoon en in combinatie met de verouderde look heeft de nieuwe meubellijn van KnuZi zijn eigen unieke karakter. De gehele nieuwe meubellijn is in zes verschillende kleuren te verkrijgen, rood, geel, groen, blauw, wit en roze. De handgemaakte meubels zijn veilig voor kinderen omdat er gebruik gemaakt wordt van verf op waterbasis.

Al die details! Zo leuk!

De bedstee heeft zo veel leuke details! Zo kan de deur geheel of half open en zit er een bel naast. In het huisje, het slaapgedeelte, hoef je niet bang te zijn voor het donker want er is een plankje waar je een lamp op kwijt kan. Aan de voor en zijkanten zitten luiken met aan één zijkant gordijntjes voor een poppenkastvoorstelling. Daarnaast zitten aan die zijkant ook een neerklapbaar bureau en een plantenbak. En om het geheel af te maken zit er een takel aan de voorzijde om te hijsen en een vlaggenmast….. ben ik nog wat vergeten?

De KnuZi kast

De kast is evenals de bedstee verkrijgbaar in zes kleuren, de kleuren van de blokken. Maar de kast heeft nog iets leuks, je kan hem persoonlijk maken door je eigen plaat te kiezen. De keuze is uiteenlopend, van wijze Johan Cruijf uitspraken tot Bambi. Maak hem nog persoonlijker door je eigen ontwerp door te geven of bijvoorbeeld het geboortekaartje te gebruiken voor op de babykamer.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Make it home

De afgelopen tijd brachten we met z’n allen veel tijd door in ons eigen huis. Met behulp van onze artikelen maken we van jouw huis een echt thuis.  Heb je een vraag of ben je enthousiast geworden en wil jij graag de mogelijkheden bespreken voor een samenwerking? Stuur ons dan nu een berichtje. redactie@makeithome.nl

Laatste berichten

Hoe moet ik mijn jaloezieën schoonmaken?

Uitgelicht

Welke eettafel weerspiegelt het beste jouw persoonlijke stijl? Facebook Twitter Youtube Envelope Instagram Pinterest