Dieren om te knuffelen

Voor alle kindjes die zelf geen huisdier hebben en toch van knuffelen houden! Deze dieren met een hoog knuffelgehalte zijn een goed alternatief. Kies je favoriete dier, de knuffelaap, een snooze poes, dotty de ezel of Rudolf mét rode neus! Geef je knuffeldieren op dierendag een extra knuffel!

Plak je lievelingsdieren aan de muur

… maar dan wel in de vorm van muurstickers. Er is keuze uit verschillende sets levensechte bosdieren. 

Posters met karaktervolle dieren

Ashley Percival uit de United Kingdom tekent en schildert posters van dieren waar de karakters voortreffend uitkomen. Een collectie schattige posters van uilen, beren, panda’s, vissen en nog veel meer.

Spelen met dieren

Houten speelgoed is zo leuk! Met de houten boerderijset met rails, trein, dieren en figuren kan je urenlang spelen. Heb je zin om een rondje lopen door de frisse buitenlucht? …. deze poes loop altijd met je mee. Spring zo hoog dat je bijna de wolken kan aanraken, op de rug van deze skippy koe gaat het je lukken. De dieren uit het dierenboek van Roof Book of Animals komen tot leven als je de dieren uit de bladzijdes drukt en in elkaar zet. Zo wordt voorlezen een belevenis!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Make it home

De afgelopen tijd brachten we met z’n allen veel tijd door in ons eigen huis. Met behulp van onze artikelen maken we van jouw huis een echt thuis.  Heb je een vraag of ben je enthousiast geworden en wil jij graag de mogelijkheden bespreken voor een samenwerking? Stuur ons dan nu een berichtje. redactie@makeithome.nl

Laatste berichten

Hoe moet ik mijn jaloezieën schoonmaken?

Uitgelicht

Welke eettafel weerspiegelt het beste jouw persoonlijke stijl? Facebook Twitter Youtube Envelope Instagram Pinterest