Is jou kind een theater maker of houd het ervan om in de spotlight te staan? Dan is het theaterbed het beste idee voor op zijn/ haar slaapkamer. Ga eens na, een slaapkamer in dit thema met een podium, tribune en verkleedrek! Dan nodig je iedere dag je vriendjes uit om te oefenen voor de voorstelling en heb je een geweldige plek om je publiek je talenten te laten zien!

Het theaterbed

Als opvolger van de bedstee komt Knuzi nu met het theater bed dat zowel bed als podium is. Doordat dubbele wanden via eeen speciale constructie boven het matras kunnen zakken heb je in een mum van tijd het bed omgebouwd tot theater. Het bijbehorende verplaatsbare trappetje fungeert tevens als tribune.

Handgemaakt uit Nederland

Het theaterbed is Nederlands fabrikaat en verkrijgbaar in iedere kleur die je maar zou willen. Heb je nog andere wensen, zoals een bepaalde tekening of luiken in het bed…. overleg het met Knuzi! 

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Make it home

De afgelopen tijd brachten we met z’n allen veel tijd door in ons eigen huis. Met behulp van onze artikelen maken we van jouw huis een echt thuis.  Heb je een vraag of ben je enthousiast geworden en wil jij graag de mogelijkheden bespreken voor een samenwerking? Stuur ons dan nu een berichtje. redactie@makeithome.nl

Laatste berichten

Hoe moet ik mijn jaloezieën schoonmaken?

Uitgelicht

Welke eettafel weerspiegelt het beste jouw persoonlijke stijl? Facebook Twitter Youtube Envelope Instagram Pinterest