Graypants lampen…. zoooo mooi!

Graypants lampen…. zoooo mooi!

De Scraplights serie van Graypants zijn handgemaakte lampen van gerecycled karton. Ze bieden warme, intieme en functionele verlichting voor iedere gelegenheid en type ruimte. De lamp is met precisie uitgesneden door een laser en met de hand geassemblerd met een niet toxische lijm. Waarna alle Scraplights met een milieu vriendelijke brandvertrager worden behandeld.

Stoer en elegant

De Scraplight serie van Graypants heeft verschillende modellen in verschillende maten. Verkoopprijzen varieren van 179 euro, lekker betaalbaar dus, tot 8000 euro, voor een lamp met een diameter van 163 cm (dan moet je ook een groot huis hebben). Het mooist zijn ze als je verschillende maten in een groepje bij elkaar hangt. Hieronder zie je de  Scraplight Drum-serie welke beschikt over handgemaakte kartonnen tinten, verhoogd door stalen frames en matglas diffusers. Deze is mooi boven de eettafel omdat je dan niet direct in de lamp kijkt als je aan tafel zit.

Handgemaakt van karton

Doordat er gebruik wordt gemaakt van een natuurlijk product en het ontwerp heel luchtig is, geven de lampen een bijzondere sfeer. Heel warm en gezellig door de schaduwwerking die je krijgt op de muur.