Ieder jaar is er weer de vraag wat voor cadeautje je zal vragen of geven met kerst. De cadeautjes mogen vaak niet te veel kosten maar je wil ook wel een leuk cadeautje vragen of geven. Daarom geef ik hier een aantal leuke voorbeelden en cadeautips voor de kerst. Leuk om in te pakken voor onder de kerstboom. Omdat het budget vaak beperkt is zijn alle cadeautjes in ieder geval onder de 15 euro en soms zelfs onder de 10 euro! Houd je van zwart wit, veel kleur of neutrale tinten? Bekijk de leukste kerstcadeaus op thema.

Zwart & wit. Cadeautips tot 10 euro

Een set mooie (1) champagne glazen is onmisbaar voor de kerstdagen, voor het kerstdiner bijvoorbeeld maar ook daarna weer voor oud en nieuw. De decoset bestaande uit een (2) hart en een ster hangen mooi in de boom of aan een tak. De (3) moustache mok sluit mooi aan bij de maand november, kan je er iemand blij mee maken? De (4) waxinelichthouder belooft nog wat, een bruisende kerst en voorspoedig nieuw jaar! Ook de (5) kaarsenhouders hebben een harten en sterren thema. Wat een mooie (6) retro wekker, om iedere dag goed mee te beginnen. Het (7) zwarte kussen met witte ster voor een witte kerst. Met deze (8) kussenhoes raak ik in noorse sferen, dus ultieme kerst.

Vrolijk kerstfeest! Cadeautips tot 10 euro

Gezellige kleuren voor een vrolijk kerstfeest. De volgende kerstcadeautjes en kerstversiering zijn niet duurder dan 10 euro. Een vrolijk kerstfeest krijg je met de (1) pinguin en eend hangers, vrolijk voor in de kerstboom. Of wat dacht je van een ouderwets potje thee uit dit (2) vintage theepotje. En dan deze (3) kerstverlichting met 10 roze engeltjes! Deze kleurrijke (4) decoratieve hertenkop is niet alleen tijdens de kerstdagen leuk om aan de muur te hangen. Er gaat geen kerst voorbij zonder kaarslicht, waarvoor een (5) theelichthouder uiterst geschikt is. En hoe leuk zijn deze (6) party prikkers, lekker hollands! 

Rustig genieten van de kerstdagen. Cadeautips tot 15 euro

Ook voor een neutraal rustig interieur zijn er leuke kerstcadeautjes en kerst decoratie te verkijkgen. En ook niet onbelangrijk voor een leuke prijs! De volgende kerstcadeaus zijn niet duurder dan 15 euro. Zo hoef je niet te gaan jagen om een hertenhoofd aan je muur te hangen, neem gewoon deze(1) pluche hertenkop. Deze decortieve oude (2) wekker is echt vintage, hij doet het niet meer maar is het geen plaatje! De (3 & 8) boeddha beeldjes zijn in set van drie te verkrijgen, gemaakt van grijs steen. De (4) aardewerken paddestoelen hang je decoratief in de kerstboom. Dit mooie (5) linnen opbergmandje staat goed op je bureau of in de keuken. De kleine besneeuwde (6) kerstboom voor in de vensterbank. Leuk (7) zinken bakje, zeer decoratief op tafel of dressoir.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Make it home

De afgelopen tijd brachten we met z’n allen veel tijd door in ons eigen huis. Met behulp van onze artikelen maken we van jouw huis een echt thuis.  Heb je een vraag of ben je enthousiast geworden en wil jij graag de mogelijkheden bespreken voor een samenwerking? Stuur ons dan nu een berichtje. redactie@makeithome.nl

Laatste berichten

Hoe moet ik mijn jaloezieën schoonmaken?

Uitgelicht

Welke eettafel weerspiegelt het beste jouw persoonlijke stijl? Facebook Twitter Youtube Envelope Instagram Pinterest