Wanneer de eerste zonnestralen doorbreken en het kwik boven de 10 graden komt trekken we massaal naar buiten toe. Heerlijk fietsen, wandelen, loungen en uiteraard ook eten in de buitenlucht! Lunch en diner smaken lekkerder als je tafelt in stijl. Ook designers zijn zich hiervan bewust en hebben een aantal mooie tafels en stoelen ontworpen die in weer én wind je tuin opleuken.

Kunststof, metaal of houten tuinmeubelen?

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Bubble Club Fauteuil van Kartell, ontworpen door Philippe Starck. Deze trendy fauteuil is volledig vervaardigd van polyethyleen en kan dus prima buiten blijven staan.

Geen fan van plastic? Kijk dan eens naar de Hee collectie van Hay. Met de Hee Dining Chair kun je in iedere mood en op ieder moment van de dag van je tuin genieten. De collectie is verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren en past zo in ieder tuininterieur! Naast de Hee Dining Chair zijn ook de Hee Bar Stool en Hee Lounge Chair een aanwinst voor de tuin.

Ook de houtfans worden niet overgeslagen. De InOut collectie van Gervasoni is volledig vervaardigd uit Essenhout. De collectie bestaan uit diverse stoelen, krukken en tafels. Het hout is wel wat kwetsbaarder dan metaal en plastic. Houdt er daarom rekening mee dat, om zo lang mogelijk van deze meubels te kunnen genieten, je wel een beschermhoes nodig hebt.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Make it home

De afgelopen tijd brachten we met z’n allen veel tijd door in ons eigen huis. Met behulp van onze artikelen maken we van jouw huis een echt thuis.  Heb je een vraag of ben je enthousiast geworden en wil jij graag de mogelijkheden bespreken voor een samenwerking? Stuur ons dan nu een berichtje. redactie@makeithome.nl

Laatste berichten

Hoe moet ik mijn jaloezieën schoonmaken?

Uitgelicht

Welke eettafel weerspiegelt het beste jouw persoonlijke stijl? Facebook Twitter Youtube Envelope Instagram Pinterest