Om in te lijsten

Om in te lijsten

Posters en kaarten met inspirerende teksten

Je ziet ze vaak langskomen op facebook of pinterest, inspirerende teksten! Waarom zal je deze niet aan de muur hangen om er elke dag even naar te kijken? Dat kan namelijk makkelijk dankzij de posters en kaarten van Bloomingville en Paqhuis. Verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten, al vanaf 5,95 euro! 

Griezels en gevleugelde wezens

Hagedomhagen, met passie voor griezels en kleine gevleugelde wezens. Om die reden hebben de fotografen, Mads Hagedorn-Olsen en Anders Morell, verschillende soorten kevers en vlinders verzameld en gefotografeerd. Hiermee creëerden ze een reeks prints van zeer hoge kwaliteit, een combinatie van vakmanschap en kunstenaarschap. Iedere print is geproduceerd in een gelimiteerde oplage van 2000 exemplaren.

De prints komen goed tot hun recht in een modern interieur dankzij hun grafische vormgeving. Ook met een simpele punaise aan de muur bevestigd staan de prints ook goed in de kinderkamer.

Posters voor een leerzame kinderkamer

Een poster met allerlei insecten of een verzameling van vogels (afmeting 40 x 60 cm). Met liefde voor de natuur zijn deze vrolijke posters zeker een aanwinst voor de kinderkamer. Het alfabet en tellen leer je makkelijk en met veel plezier dankzij deze poster met letters en getallen.