Posters en kaarten met inspirerende teksten

Je ziet ze vaak langskomen op facebook of pinterest, inspirerende teksten! Waarom zal je deze niet aan de muur hangen om er elke dag even naar te kijken? Dat kan namelijk makkelijk dankzij de posters en kaarten van Bloomingville en Paqhuis. Verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten, al vanaf 5,95 euro! 

Griezels en gevleugelde wezens

Hagedomhagen, met passie voor griezels en kleine gevleugelde wezens. Om die reden hebben de fotografen, Mads Hagedorn-Olsen en Anders Morell, verschillende soorten kevers en vlinders verzameld en gefotografeerd. Hiermee creëerden ze een reeks prints van zeer hoge kwaliteit, een combinatie van vakmanschap en kunstenaarschap. Iedere print is geproduceerd in een gelimiteerde oplage van 2000 exemplaren.

De prints komen goed tot hun recht in een modern interieur dankzij hun grafische vormgeving. Ook met een simpele punaise aan de muur bevestigd staan de prints ook goed in de kinderkamer.

Posters voor een leerzame kinderkamer

Een poster met allerlei insecten of een verzameling van vogels (afmeting 40 x 60 cm). Met liefde voor de natuur zijn deze vrolijke posters zeker een aanwinst voor de kinderkamer. Het alfabet en tellen leer je makkelijk en met veel plezier dankzij deze poster met letters en getallen.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Make it home

De afgelopen tijd brachten we met z’n allen veel tijd door in ons eigen huis. Met behulp van onze artikelen maken we van jouw huis een echt thuis.  Heb je een vraag of ben je enthousiast geworden en wil jij graag de mogelijkheden bespreken voor een samenwerking? Stuur ons dan nu een berichtje. redactie@makeithome.nl

Laatste berichten

Hoe moet ik mijn jaloezieën schoonmaken?

Uitgelicht

Welke eettafel weerspiegelt het beste jouw persoonlijke stijl? Facebook Twitter Youtube Envelope Instagram Pinterest