Het organiseren van een bedrijfsfeest is altijd een leuke bezigheid. Wellicht hebben jullie het er op de werkvloer ook over wat leuk zou zijn. Het begint met ideeën verzamelen. Gevolgd door een mogelijke locatie en de artiest(en). Bepaal een datum en verstuur de uitnodigingen op tijd. Het is leuk om dit met een persoonlijke kaart te doen!

Al snel wordt er dan naar het budget gekeken. Dat brengt ons direct bij onze tips; 

 1. Budget & begroting;
  Vraag op tijd offertes uit en stel een begroting op. Denk aan het huren van de locatie, de catering en de artiesten. Maar ook aan het vervoer. Is het op een specifieke locatie dan is het raadzaam om ook taxi’s mee te nemen in de begroting. 
 2. Locatie bepalen;
  Afhankelijk van de opgevraagde offertes en het budget komt er een geschikte locatie naar voren. Afhankelijk van de grootte van je bedrijf is er wellicht beveiliging nodig. Om buitenstaanders weg te houden van het feestterrein is het raadzaam om te werken met polsbandjes. Je kunt gepersonaliseerde polsbandjes bestellen in vele soorten en kleuren. 
 3. Versiering en aankleding;
  De entourage bepaalt deels het succes van het feest. Een mooie locatie die leuk is aangekleed creëert meer sfeer dan een kale balzaal. Je kunt een locatie versieren met bloemen, maar ook met ballonnen en vlaggenlijn. Laat bijvoorbeeld een vlamwerende vlaggenlijn bedrukken bij Drukbedrijf om de hele ruimte voorzien van mooie versiering!  
 4. Goede catering;
  Een niet te missen onderdeel van het feest is de catering. We adviseren om hier niet direct op te besparen. Bepaal vooraf of je een diner wilt organiseren of alleen een feest met hapjes en drankjes. Het wordt altijd zeer gewaardeerd als die schaal met bitterballen weer voorbij komt. 
 5. Zorg voor een blijvende herinnering;
  Regel een fotograaf of photo booth en leg de waardevolle momenten vast. Na afloop is het altijd leuk om te zien hoe iedereen zich heeft uitgesloofd op de dansvloer. Deze foto’s zijn ook leuk op de fotomuur op kantoor! 

We hopen dat we je hebben kunnen inspireren met deze tips en wensen je heel veel plezier bij het organiseren van jouw bedrijfsfeest of teamuitje. Laat je niet tegenhouden door negatieve reacties. Als het een geslaagde dag is die goed is georganiseerd dan zal het een positief effect hebben op de werkvloer en dan is jouw doel bereikt!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Make it home

De afgelopen tijd brachten we met z’n allen veel tijd door in ons eigen huis. Met behulp van onze artikelen maken we van jouw huis een echt thuis.  Heb je een vraag of ben je enthousiast geworden en wil jij graag de mogelijkheden bespreken voor een samenwerking? Stuur ons dan nu een berichtje. redactie@makeithome.nl

Laatste berichten

Hoe moet ik mijn jaloezieën schoonmaken?

Uitgelicht

Welke eettafel weerspiegelt het beste jouw persoonlijke stijl? Facebook Twitter Youtube Envelope Instagram Pinterest